Professionals sinds 1992

Één vaste contactpersoon

Gediplomeerde professionals

Zorgvuldige aanpak

Retailbeveiliging

Derving en agressie is een helaas steeds groter wordend probleem. Mensen wensen vaak niet te worden aangesproken op gedrag en geldende regels in o.a. winkels- en winkelcentra. Tolerantie neemt af en individualisme neemt toe.

De speciaal getrainde professionals van ADD Safety & Security weten hier juist mee om te gaan doordat ze o.a. getraind worden in conflictbeheersing, communicatie en benadering van mensen. Onze professionals hebben in veel gevallen aanvullende opleidingen en trainingen gehad waardoor ze bevoegd zijn ongeïnformeerd hun werkzaamheden mogen uitvoeren. Dit verhoogt de effectiviteit en het resultaat van de werkzaamheden. Hierdoor kunnen ze de orde, rust en regelmaat waarborgen en mede daardoor een goed en prettig klimaat creëren en in stand houden voor het winkelende publiek. Doordat onze professionals daarnaast getraind zijn in BHV, reanimatie en blusmiddelen kunnen ze ook hierin hun bijdrage leveren.

Om een goede balans te vinden tussen kosten- en baten worden alle opties goed geïnventariseerd en geëvalueerd. Dit kan bijvoorbeeld betekenen het collectief inzetten van een surveillant of door het combineren van winkelbeveiliging werkzaamheden.

Waarom ADD Security?

Speciaal getrainde professionals

Verhoging van de effectiviteit en het resultaat van de werkzaamheden

Onze professionals zijn getraind zijn in BHV en reanimatie

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je meer weten?

Download gratis onze brochure!