RETAILBEVEILIGING?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

VRAAG EEN OFFERTE AAN
DIRECT CONTACT

✓ Professionals sinds 1992

✓ Één vaste contactpersoon

✓ Gediplomeerde professionals

✓ Zorgvuldige aanpak

RETAILBEVEILIGING

Derving en agressie is een helaas steeds groter wordend probleem. Mensen wensen vaak niet te worden aangesproken op gedrag en geldende regels in o.a. winkels- en winkelcentra. Tolerantie neemt af en individualisme neemt toe.

De speciaal getrainde professionals van ADD Safety & Security weten hier juist mee om te gaan doordat ze o.a. getraind worden in conflictbeheersing, communicatie en benadering van mensen. Onze professionals hebben in veel gevallen aanvullende opleidingen en trainingen gehad waardoor ze bevoegd zijn ongeïnformeerd hun werkzaamheden mogen uitvoeren. Dit verhoogt de effectiviteit en het resultaat van de werkzaamheden. Hierdoor kunnen ze de orde, rust en regelmaat waarborgen en mede daardoor een goed en prettig klimaat creëren en in stand houden voor het winkelende publiek. Doordat onze professionals daarnaast getraind zijn in BHV, reanimatie en blusmiddelen kunnen ze ook hierin hun bijdrage leveren.

Om een goede balans te vinden tussen kosten- en baten worden alle opties goed geïnventariseerd en geëvalueerd. Dit kan bijvoorbeeld betekenen het collectief inzetten van een surveillant of door het combineren van winkelbeveiliging werkzaamheden.

Kies direct voor veiligheid en zekerheid!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

RETAILBEVEILIGING

Speciaal getrainde professionals


Verhoging van de effectiviteit en het resultaat van de werkzaamheden


Onze professionals zijn getraind zijn in BHV en reanimatie


Wilt u méér weten over
de mogelijkheden voor u?

CONTACT

Diensten

ADD Safety & Security is gespecialiseerd in een groot aantal uiteenlopende diensten. Voor iedere dienst bieden wij beveiliging op maat, volledig naar uw wensen en behoeftes. Klik op de knop hiernaast voor meer informatie.

Diensten

Voetbal Toernooi

Tijdens de Voetbal Hoogeveen Cup (1200 bezoekers) heeft ADD Security zowel de horeca als “het stadion” beveiligd. Professioneel & flexibel bedrijf!

Carnaval

Wij hebben de samenwerking tijdens carnaval als zeer plezierig ervaren met mensen van ADD-Security die dit evenement (na jaren lang plezierig te hebben samengewerkt met GBC) voor het eerst hebben samengewerkt met ons. Her is een zeer goed bedrijf die ook dit feest begrijpen! Een aanrader!!

Frans Hegeman, Carnaval Coördinator

Meezingfestijn Nijeveen

Tijdens het Meezingfestijn in Nijeveen heeft ADD Safety & Securuity BV uitstekend werk verricht ik was zeer tevreden.

Overheidsbeveiliging

I know Henry as the man behind the security company that the government used on several occasions when we as government experts needed the private security sector. Thanks to his input his company delivered the highest possible security level and the safety of several dignitaries could be ensured. Henri is a partner who is reliable and dares to use specialisms. We still like to work with Henry when we have assignments in its segment but now both working in the private sector

Beveiliging Tweede Kamerverkiezingen

Ik heb met Henri mogen samenwerken tijdens de Tweede Kamerverkiezingen waarbij Henri verantwoordelijk was voor de beveiliging van de VVD tijdens de verkiezingsavond. Henri heeft in de voorbereiding naar dit evenement toe en op de avond zelf grote deskundigheid laten zien op het gebied van beveiliging / veiligheid. Henri is een specialist op zijn gebied waardoor de samenwerking uitstekend was. Met Henri is een goede samenwerking, en respect naar elkaar toe, met alle partners gegarandeerd

Partijbijeenkomsten VVD

In mijn tijd als hoofd communicatie op het partijbureau bij de VVD organiseerden we regelmatig bijeenkomsten en congressen, waarbij de beveiliging van hoog niveau moest zijn. Daarvoor werkten we samen met Henri Schalen. Henri is een prettige persoonlijkheid, bij wie je je snel op je gemak voelt. Hij is deskundig, denkt mee en heeft oog voor service en details. Bij Henri Schalen heb ik altijd het gevoel gehad dat de beveiliging in goede handen was

Jeff Wolters , Communicator

ADD Safety & Security,
actief door heel Nederland

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?

Wilt u een prijsindicatie voor één van onze beveiligingsdiensten?

Vraag dan direct een offerte aan!

OFFERTE AANVRAGEN