RECREATIE & TOERISME BEVEILIGING?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

VRAAG EEN OFFERTE AAN
DIRECT CONTACT

✓ Professionals sinds 1992

✓ Één vaste contactpersoon

✓ Gediplomeerde professionals

✓ Zorgvuldige aanpak

RECREATIE- & TOERISMEBEVEILIGING

Waar veel mensen, voor korte of langere tijd, bij elkaar zijn is de kans op conflicten aanwezig. Herkent U het volgende ook?
Recreatie- en vakantieparken zijn in de vakantieperioden erg drukbezet. Qua populatie en hoeveelheid gasten mogen we spreken van de vergelijking met een groot dorp met alle problemen van dien. In een groot dorp is veelal “blauw op straat” aanwezig. Op recreatie- en vakantieparken is dit niet het geval waardoor escalaties een reëel scenario is.

Dat is waar ADD Safety & Security uitkomst biedt.
Al jarenlang mogen wij verschillende *recreatie- en vakantieparken tot onze opdrachtgevers rekenen. Van het voor, hoog en naseizoen zijn onze gespecialiseerde beveiligers aanwezig om het beveiligings- en veiligheidsbeleid invulling te geven.

Hun takenpakket omvat onder andere:

 • Algemeen toezicht,
 • Handhaven van het parkreglement,
 • Het oplossen van allerhande problemen,
 • Toezicht houden op activiteiten,
 • Het oppakken van EHBO-taken,
 • Het oplossen van kleine technische storingen,
 • Gasten welke na sluitingstijd van de receptie aankomen opvangen en begeleiden naar de gereserveerde plaatsen,
 • Brand- en sluitronden uitvoeren.

Daarnaast zetten wij onze diensten in voor:

 • Casino’s
 • Vakantieparken
 • Recreatieparken
 • Zwembaden
 • Bioscopen
 • Speelparken
 • Pretparken

Kies direct voor veiligheid en zekerheid!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

TOERISME- & RECREATIEBEVEILIGING

Toezicht en borging van de veiligheid, rust en orde


Uw gasten in vertrouwde handen


De juiste professionals op het juiste park


Wilt u méér weten over
de mogelijkheden voor u?

CONTACT

Diensten

ADD Safety & Security is gespecialiseerd in een groot aantal uiteenlopende diensten. Voor iedere dienst bieden wij beveiliging op maat, volledig naar uw wensen en behoeftes. Klik op de knop hiernaast voor meer informatie.

Diensten

Voetbal Toernooi

Tijdens de Voetbal Hoogeveen Cup (1200 bezoekers) heeft ADD Security zowel de horeca als “het stadion” beveiligd. Professioneel & flexibel bedrijf!

Carnaval

Wij hebben de samenwerking tijdens carnaval als zeer plezierig ervaren met mensen van ADD-Security die dit evenement (na jaren lang plezierig te hebben samengewerkt met GBC) voor het eerst hebben samengewerkt met ons. Her is een zeer goed bedrijf die ook dit feest begrijpen! Een aanrader!!

Frans Hegeman, Carnaval Coördinator

Meezingfestijn Nijeveen

Tijdens het Meezingfestijn in Nijeveen heeft ADD Safety & Securuity BV uitstekend werk verricht ik was zeer tevreden.

Overheidsbeveiliging

I know Henry as the man behind the security company that the government used on several occasions when we as government experts needed the private security sector. Thanks to his input his company delivered the highest possible security level and the safety of several dignitaries could be ensured. Henri is a partner who is reliable and dares to use specialisms. We still like to work with Henry when we have assignments in its segment but now both working in the private sector

Beveiliging Tweede Kamerverkiezingen

Ik heb met Henri mogen samenwerken tijdens de Tweede Kamerverkiezingen waarbij Henri verantwoordelijk was voor de beveiliging van de VVD tijdens de verkiezingsavond. Henri heeft in de voorbereiding naar dit evenement toe en op de avond zelf grote deskundigheid laten zien op het gebied van beveiliging / veiligheid. Henri is een specialist op zijn gebied waardoor de samenwerking uitstekend was. Met Henri is een goede samenwerking, en respect naar elkaar toe, met alle partners gegarandeerd

Partijbijeenkomsten VVD

In mijn tijd als hoofd communicatie op het partijbureau bij de VVD organiseerden we regelmatig bijeenkomsten en congressen, waarbij de beveiliging van hoog niveau moest zijn. Daarvoor werkten we samen met Henri Schalen. Henri is een prettige persoonlijkheid, bij wie je je snel op je gemak voelt. Hij is deskundig, denkt mee en heeft oog voor service en details. Bij Henri Schalen heb ik altijd het gevoel gehad dat de beveiliging in goede handen was

Jeff Wolters , Communicator

ADD Safety & Security,
actief door heel Nederland

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?

Wilt u een prijsindicatie voor één van onze beveiligingsdiensten?

Vraag dan direct een offerte aan!

OFFERTE AANVRAGEN