BOUWPLAATSBEVEILIGING?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

VRAAG EEN OFFERTE AAN
DIRECT CONTACT

✓ Professionals sinds 1992

✓ Één vaste contactpersoon

✓ Gediplomeerde professionals

✓ Zorgvuldige aanpak

BOUWPLAATSBEVEILIGING

Beveiliging en portiersdiensten op bouwplaatsen is een specialisatie van ADD Safety & Security. Naast de beveiligende taken kan ook een groot deel van de administratieve registratie van medewerkers en aanwezigen worden geregeld.

Onze, in de bouwsector, ervaren beveiligers en portiers weten als geen ander hoe belangrijk de naleving van de wet- en regelgeving betreffende onder andere de Wet Keten Aansprakelijkheid (W.K.A.) voor opdrachtgevers is.

Zo wordt er een compleet digitaal dossier aangelegd betreffende alle werknemers inclusief diploma’s, certificaten en de geldigheid hiervan. Dit geldt voor zowel binnen- als buitenlandse werknemers met de vigerende wet- en regelgeving. Zijn er aandachtspunten of bijzonderheden dan wordt dit direct naar de opdrachtgever of diens contactpersoon teruggekoppeld en kan er actie worden ondernomen.

Veelal vervult de aanwezige beveiliger of portier een centrale rol in de communicatie bij calamiteiten en is deze vaak het eerste aanspreekpunt in geval van EHBO en BHV-vraagstukken en handelingen. Ook het geven van voorlichting betreffende de geldende regels of het opstarten van de instructiefilmpjes op de bouwlocatie past prima in het takenpakket. Deze taken zijn met een gerust hart te delegeren aan onze professionals.

Naast deze mogelijkheden biedt ADD Safety & Security het gehele pakket aan maatregelen aan. Dit in samenwerking met onze partners.
U kunt hierbij denken aan;

 • Complete toegangsregistratie systemen en
 • Standalone camerasystemen met doormelding naar meldkamers.

Ons doel is om opdrachtgevers te ontzorgen zodat deze bezig kunnen zijn met hun core business.
Tot hun takenpakket behoort onder andere:

 • Algemeen toezicht,
 • In voorkomende gevallen toezicht op het dragen van de PBM’s van de aanwezigen op de locatie,
 • In- en uitschrijven van bezoekers en deze desgewenst aanmelden bij hun gastheer/ vrouw,
 • Uitgifte en inname permanente en bezoekers badges,
 • Centrale communicatieve rol bij calamiteiten,
 • Administratieve taken,
 • Voorlichting danwel opstarten instructiefilmpjes,
 • Het oppakken van EHBO en BHV-taken,
 • Verzorgen van diverse rapportages,
 • Opening danwel brand- en sluitronden uitvoeren.

Is Uw interesse gewekt en bent U benieuwd hoe wij Uw bouwlocatie kunnen beveiligen? Graag maken wij een afspraak met U om onze mogelijkheden en werkwijze mondeling aan U toe te lichten.

Kies direct voor veiligheid en zekerheid!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

BOUWPLAATSBEVEILIGING

Professionele portiers


Compleet toegangscontrole systeem


Centrale rol in EHBO, BHV en crisissituaties


Wilt u méér weten over
de mogelijkheden voor u?

CONTACT

Diensten

ADD Safety & Security is gespecialiseerd in een groot aantal uiteenlopende diensten. Voor elke diensten bieden wij beveiliging op maat, volledig naar uw wensen en behoeftes. Klik op de knop hiernaast voor meer informatie.

Diensten

Kies direct voor veiligheid en zekerheid!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Voetbal Toernooi

Tijdens de Voetbal Hoogeveen Cup (1200 bezoekers) heeft ADD Security zowel de horeca als “het stadion” beveiligd. Professioneel & flexibel bedrijf!

Carnaval

Wij hebben de samenwerking tijdens carnaval als zeer plezierig ervaren met mensen van ADD-Security die dit evenement (na jaren lang plezierig te hebben samengewerkt met GBC) voor het eerst hebben samengewerkt met ons. Her is een zeer goed bedrijf die ook dit feest begrijpen! Een aanrader!!

Frans Hegeman, Carnaval Coördinator

Meezingfestijn Nijeveen

Tijdens het Meezingfestijn in Nijeveen heeft ADD Safety & Securuity BV uitstekend werk verricht ik was zeer tevreden.

Overheidsbeveiliging

I know Henry as the man behind the security company that the government used on several occasions when we as government experts needed the private security sector. Thanks to his input his company delivered the highest possible security level and the safety of several dignitaries could be ensured. Henri is a partner who is reliable and dares to use specialisms. We still like to work with Henry when we have assignments in its segment but now both working in the private sector

Beveiliging Tweede Kamerverkiezingen

Ik heb met Henri mogen samenwerken tijdens de Tweede Kamerverkiezingen waarbij Henri verantwoordelijk was voor de beveiliging van de VVD tijdens de verkiezingsavond. Henri heeft in de voorbereiding naar dit evenement toe en op de avond zelf grote deskundigheid laten zien op het gebied van beveiliging / veiligheid. Henri is een specialist op zijn gebied waardoor de samenwerking uitstekend was. Met Henri is een goede samenwerking, en respect naar elkaar toe, met alle partners gegarandeerd

Partijbijeenkomsten VVD

In mijn tijd als hoofd communicatie op het partijbureau bij de VVD organiseerden we regelmatig bijeenkomsten en congressen, waarbij de beveiliging van hoog niveau moest zijn. Daarvoor werkten we samen met Henri Schalen. Henri is een prettige persoonlijkheid, bij wie je je snel op je gemak voelt. Hij is deskundig, denkt mee en heeft oog voor service en details. Bij Henri Schalen heb ik altijd het gevoel gehad dat de beveiliging in goede handen was

Jeff Wolters , Communicator

ADD Safety & Security,
actief door heel Nederland

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?

Wilt u een prijsindicatie voor één van onze beveiligingsdiensten?

Vraag dan direct een offerte aan!

OFFERTE AANVRAGEN