OVER ONS

Wij voegen beveiliging toe aan uw organisatie.

Wij zijn ADD Security. #alshetveiligmoetzijn

VRAAG EEN OFFERTE AAN
DIRECT CONTACT

✓ Professionals sinds 1992

✓ Één vaste contactpersoon

✓ Gediplomeerde professionals

✓ Zorgvuldige aanpak

OVER ADD SAFETY & SECURITY

ADD Safety & Security is een landelijk opererende beveiligingsorganisatie met Aandacht voor Detail in Dienstverlening. Het hoofdkantoor is gevestigd te Hoogeveen met enkele landelijke steunpunten.

ADD Safety & Security benut meer dan 20 jaar ervaring en expertise in de veiligheidsbranche en streeft naar lange termijn klantrelaties.

De organisatie kent een “platte” organisatiestructuur wat zich in de praktijk vertaald dat opdrachtgevers één contactpersoon hebben welke hun belangen behartigd.

Wij bieden een breed scala aan beveiligings- en veiligheidsdiensten en werken alleen met ervaren professionals.

De proactieve werkwijze welke als rode draad is gebaseerd op Predictive & Security Profiling.

ADD Safety & Security is gespecialiseerd in het beheersbaar maken van risico’s voor bedrijven, organisaties en particulieren.  Risicomanagement en Business Continuity Management lopen als een rode draad door onze dienstverlening. Risico’s managen zonder daarbij de continuïteit binnen een bedrijf, organisatie of van een particulier uit het oog te verliezen is waar onze professionals goed in zijn.

Om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te kunnen ontzorgen bieden wij een breed pakket van dienstverlening aan.

Daarnaast bieden wij ondersteuning in vergunningstrajecten, het opstellen van beveiligings- en veiligheidsplannen.

ADD Safety & Security biedt zichtbaar toegevoegde waarde aan haar opdrachtgevers.

Kenmerken van onze professionals:

  • Beschikken over de benodigde vakdiploma’s,
  • Ruim ervaren in hun vakgebied,
  • Representatief, toegankelijk en vlot voorkomen,
  • In het bezit van aanvullende certificaten en diploma’s zoals: EHBO, BHV, Reanimatie, VCA,
  • Trainingen in conflictbeheersing, de-escalerend werken en communicatie,
  • In veel gevallen aanvullende trainingen en opleidingen als: Predictive Profiling en Security Profiling.

ADD Safety & Security is door het Ministerie van Veiligheid en Justitie erkend onder nummer: 4490.

Daarnaast zijn wij NEN 4400-1 erkend wat betekend dat:

Per 1 juli 2012 er een fiscale vrijwaring geldt inzake de inlenersaansprakelijkheid. Dit betekent dat inleners die werknemers inlenen van een onderneming met het SNA-keurmerk gevrijwaard kunnen worden van eventuele aansprakelijkheidsstelling door de Belastingdienst ten aanzien van niet betaalde loonheffingen en omzetbelasting door de uitlener.

ADD Safety & Security hecht grote waarde aan de naleving van wet- en regelgeving en wil aanspraken richting opdrachtgevers zoveel mogelijk beperken.

Ons motto is dan ook:

#alshetveiligmoetzijn

Kies direct voor veiligheid en zekerheid!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Voetbal Toernooi

Tijdens de Voetbal Hoogeveen Cup (1200 bezoekers) heeft ADD Security zowel de horeca als “het stadion” beveiligd. Professioneel & flexibel bedrijf!

Carnaval

Wij hebben de samenwerking tijdens carnaval als zeer plezierig ervaren met mensen van ADD-Security die dit evenement (na jaren lang plezierig te hebben samengewerkt met GBC) voor het eerst hebben samengewerkt met ons. Her is een zeer goed bedrijf die ook dit feest begrijpen! Een aanrader!!

Frans Hegeman, Carnaval Coördinator

Meezingfestijn Nijeveen

Tijdens het Meezingfestijn in Nijeveen heeft ADD Safety & Securuity BV uitstekend werk verricht ik was zeer tevreden.

Overheidsbeveiliging

I know Henry as the man behind the security company that the government used on several occasions when we as government experts needed the private security sector. Thanks to his input his company delivered the highest possible security level and the safety of several dignitaries could be ensured. Henri is a partner who is reliable and dares to use specialisms. We still like to work with Henry when we have assignments in its segment but now both working in the private sector

Beveiliging Tweede Kamerverkiezingen

Ik heb met Henri mogen samenwerken tijdens de Tweede Kamerverkiezingen waarbij Henri verantwoordelijk was voor de beveiliging van de VVD tijdens de verkiezingsavond. Henri heeft in de voorbereiding naar dit evenement toe en op de avond zelf grote deskundigheid laten zien op het gebied van beveiliging / veiligheid. Henri is een specialist op zijn gebied waardoor de samenwerking uitstekend was. Met Henri is een goede samenwerking, en respect naar elkaar toe, met alle partners gegarandeerd

Partijbijeenkomsten VVD

In mijn tijd als hoofd communicatie op het partijbureau bij de VVD organiseerden we regelmatig bijeenkomsten en congressen, waarbij de beveiliging van hoog niveau moest zijn. Daarvoor werkten we samen met Henri Schalen. Henri is een prettige persoonlijkheid, bij wie je je snel op je gemak voelt. Hij is deskundig, denkt mee en heeft oog voor service en details. Bij Henri Schalen heb ik altijd het gevoel gehad dat de beveiliging in goede handen was

Jeff Wolters , Communicator

ADD Safety & Security,
actief door heel Nederland

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?

Wilt u een prijsindicatie voor één van onze beveiligingsdiensten?

Vraag dan direct een offerte aan!

OFFERTE AANVRAGEN