Professionals sinds 1992

Één vaste contactpersoon

Gediplomeerde professionals

Zorgvuldige aanpak

Over ons

ADD Safety & Security is specialist in veiligheidsdiensten. We zijn gevestigd in Hoogeveen en landelijk werkzaam. Onze missie? Het ontzorgen van onze opdrachtgever op het gebied van veiligheid. We zeggen niet voor niets: #AlsHetVeiligMoetZijn.

Binnen onze organisatie kennen we 3 pijlers:

ADD Safety & Security is een proactieve organisatie met dito werkwijze; we hebben ‘Hart voor Veiligheid’.

We kennen een platte organisatiestructuur; onze communicatie verloopt daardoor soepel. Voor onze opdrachtgevers stellen we een vast contactpersoon aan. We zullen er alles aan doen jou als opdrachtgever te ontzorgen, te adviseren en je te begeleiden bij de uitvoering.

Zowel management als medewerkers zijn goed getrainde en ervaren professionals. Het staat buiten kijf dat de ADD-medewerkers, zonder uitzondering, in het bezit zijn van de vereiste diploma’s en certificaten.

We zijn een erkend leerbedrijf en aangesloten bij de brancheorganisaties.

ADD Safety & Security is een onderneming van Henri Schalen, Sjon Kleine en Wim Oldenhuizing. Drie doorgewinterde specialisten in het vakgebied. Samen vormen zij de stabiele basis van ADD.

v.l.n.r.: Wim Oldenhuizing, Sjon Kleine en Henri Schalen

Henri Schalen
Henri is Veiligheidskundige en beschikt over het HBO-certificaat Security en Recht. Naast praktische opleidingen als het vakdiploma Beveiliging, Close Protection Officer, Directiechauffeur VIP en Security Cruiseschepen, volgde Henri diverse HBO opleidingen op het gebied van Evenementenveiligheid, Business Continuity Management en is Henri Predictive Profiler. Veiligheidsvraagstukken zijn Henri’s grote passie; hij is met recht een echte vak-kenner te noemen.

Sjon Kleine
Sjon is de drijvende kracht achter ADD Safety & Security en specialist als het om ‘beveiliging’ gaat. Hij startte zijn carrière als beveiliger en maakt al geruime tijd deel uit van de directie/het management van ADD. Sjon heeft een hart voor gastvrijheid en beveiliging en zal er met zijn ervaring en kennis alles aan doen om iedere beveiligingsvraag tot op het laatste detail te beantwoorden.

Wim Oldenhuizing
Wim kan bogen op een meer dan ruime ervaring op het gebied van hospitality, commercie en evenementen. Het is dan ook niet voor niets dat Wim zich binnen ADD focust op de ‘services’-tak van de onderneming. Wim is een ondernemer pur sang en kan zich als geen ander verplaatsen in het hectische en drukke werkveld waarin de opdrachtgevers van ADD dagelijks opereren.

Kenmerken van onze professionals:

  • Ze beschikken altijd over de benodigde/vereiste vakdiploma’s
  • Ze zijn ruim ervaren in hun vakgebied
  • Ze zijn representatief en toegankelijk
  • Ze zijn in het bezit van aanvullende certificaten en diploma’s zoals: EHBO, BHV, Reanimatie, VCA
  • Ze zijn getraind op het gebied van conflictbeheersing, de-escalerend werken en communicatie
  • Ze zijn (in veel gevallen) getraind en opgeleid als Predictive Profiler/Security Profiler