Professionals sinds 1992

Één vaste contactpersoon

Gediplomeerde professionals

Zorgvuldige aanpak

VIP- & Persoonsbeveiliging

In sommige situaties is de specifieke beveiliging van een persoon gewenst of zelfs noodzakelijk. Het is goed om te weten dat de professionals van ADD Safety & Security jarenlange ervaring hebben in zowel binnen- als buitenland. Ons team is gespecialiseerd in het beveiligen van politici, CEO’s, artiesten, sporters en particulieren. Vaak gaat dit in combinatie met het uitvoeren van chauffeurstaken.

Omdat persoonsbeveiliging de meest persoonlijke en impactvolle manier van beveiligen is, gaan onze casemanagers eerst uitvoerig met je in gesprek. We inventariseren je wensen en brengen risico’s en maatregelen zorgvuldig in kaart.

Op basis van Predicitive Profiling analyseren we allereerst mogelijke andere maatregelen alvorens fysieke beveiliging in te zetten. Wordt toch overgegaan tot persoonsbeveiliging, dan zijn al onze activiteiten gericht op het borgen van de innerlijke rust van de opdrachtgever. Onze uitstekend opgeleide en goed getrainde beveiligers maken zo min mogelijk inbreuk op dagelijkse bezigheden van de persoon die zij beveiligen. We streven altijd naar het zo goed mogelijk integreren van onze maatregelen in de organisatie en realiseren ons terdege de impact die de beveiliging voor de betrokkene heeft.

De basis van onze persoonsbeveiliging is het vertrouwen dat we in elkaar uitspreken. Jouw privacy en welzijn staan daarbij bovenaan. Voor, tijdens en na de opdracht!

Waarom ADD Safety & Security?

  • Jarenlange ervaring in binnen- en buitenland
  • Specialist in het beveiligen van politici, CEO’s, artiesten, sporters en particulieren
  • Privacy en welzijn staan bovenaan

Wil je meer weten?

Download gratis onze brochure!