Professionals sinds 1992

Één vaste contactpersoon

Gediplomeerde professionals

Zorgvuldige aanpak

VIP- & Persoonsbeveiliging

In sommige situaties is specifieke beveiliging voor jou als persoon gewenst of zelfs noodzakelijk. Wij hebben als professionals jarenlange ervaring in zowel binnen- als buitenland. Wij zijn gespecialiseerd in het beveiligen van politici, CEO’s, artiesten, sporters en particulieren. Vaak gaat dit in combinatie met het uitvoeren van chauffeurstaken.
Omdat persoonsbeveiliging de meest persoonlijke en impactvolle manier van beveiligen is gaan wij uitvoerig met je in gesprek. Wij inventariseren je wensen grondig en brengen risico’s en maatregelen zorgvuldig in kaart.

Op basis van Predictive Profiling analyseren we allereerst mogelijke andere maatregelen alvorens we fysieke beveiliging inzetten. In tegenstelling tot de reactieve beveiligingsmethodieken reageert een beveiliger bij Predictive Profiling niet alleen op incidenten, maar is hij of zij actief op zoek naar een kwaadwillende. Op deze manier kunnen in een vroeg stadium incidenten herkend worden en kan  hierop geanticipeerd worden.

Wanneer we overgegaan tot persoonsbeveiliging, dan zijn onze activiteiten gericht op het waarborgen van rust voor jou als opdrachtgever. Wij maken als beveiligers zo min mogelijk inbreuk op je dagelijkse bezigheden. We streven ernaar om zo goed mogelijk te integreren in jouw organisatie en realiseren ons terdege de impact die de beveiliging voor de betrokkene(n) heeft.

De basis van onze persoonsbeveiliging is het vertrouwen dat we in elkaar uitspreken. Jouw privacy en welzijn staan daarbij bovenaan. Voor tijdens en na de opdracht!

Waarom ADD Safety & Security?

  • Jarenlange ervaring in binnen- en buitenland
  • Specialist in het beveiligen van politici, CEO’s, artiesten, sporters en particulieren
  • Privacy en welzijn staan bovenaan

Wil je meer weten?

Download gratis onze brochure!