VEILIGHEIDSTOEZICHT?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

VRAAG EEN OFFERTE AAN
DIRECT CONTACT

✓ Professionals sinds 1992

✓ Één vaste contactpersoon

✓ Gediplomeerde professionals

✓ Zorgvuldige aanpak

VEILIGHEIDSTOEZICHT

Onder veiligheidstoezicht wordt een breed scala van werkzaamheden verstaan in de Veiligheids- sector.De specialisten van ADD Safety & Security ontzorgen opdrachtgevers betreffende het gehele veiligheidsbeleid, ARBO-zaken, RI&E documenten en vele andere mogelijkheden.

Onze specialisten zijn onder andere werkzaam in;

 • Bouwsector,
 • Transport & logistiek,
 • Evenementen & entertainment.

ADD Safety & Security levert onder andere de volgende specialisten op veiligheidsgebied:

 • Hoger Veiligheids Kundigen,
 • Middelbaar Veiligheids Kundigen,
 • Gasmeetkundigen,
 • Handhaving VCA en PBM-beleid,
 • Mangat, buiten en veiligheidswacht,
 • Rijks en industrieel gecertificeerde brandwachten,
 • Gecertificeerde riggers en hijsbegeleiders en
 • Gecertificeerde shovelmachinisten.

Deze specialisten kunnen in gevallen, wanneer van toepassing, zelfstandig het gehele veiligheidsbeleid voor opdrachtgevers opzetten en werken zowel zelfstandig als in teamverband.

Al onze specialisten zijn in het bezit van de vereiste diploma’s en certificaten, BHV – EHBO en reanimatie en zijn ruim ervaren binnen hun vakgebied.

Samen met onze, in de bouwsector, ervaren beveiligers en portiers kan het gehele veiligheidsbeleid voor opdrachtgevers worden vormgegeven.

Deze beveiligers en portiers weten als geen ander hoe belangrijk de naleving van de wet- en regelgeving betreffende onder andere de Wet Keten Aansprakelijkheid (W.K.A.) voor opdrachtgevers is.

Zo wordt er een compleet digitaal dossier aangelegd betreffende alle werknemers inclusief diploma’s, certificaten en de geldigheid hiervan. Dit geldt voor zowel binnen- als buitenlandse werknemers met de vigerende wet- en regelgeving.

Opdrachtgevers ontzorgen, daar doen wij het voor.

ADD Safety & Security #alshetveiligmoetzijn

Kies direct voor veiligheid en zekerheid!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

VEILIGHEIDSTOEZICHT

De ideale security host – hostess


De juiste professionals aan de opdrachtgever voorgesteld


De juiste persoon op de juiste plaats


Wilt u méér weten over
de mogelijkheden voor u?

CONTACT

Sectoren

ADD Safety & Security zet zich in binnen een groot aantal sectoren. Iedere sector vergt zijn eigen specialiteiten, waar de professionals van ADD over beschikken. Bent u benieuwd of wij ook actief zijn binnen uw branche? Klik op de knop hiernaast voor meer informatie.

Sectoren

Voetbal Toernooi

Tijdens de Voetbal Hoogeveen Cup (1200 bezoekers) heeft ADD Security zowel de horeca als “het stadion” beveiligd. Professioneel & flexibel bedrijf!

Carnaval

Wij hebben de samenwerking tijdens carnaval als zeer plezierig ervaren met mensen van ADD-Security die dit evenement (na jaren lang plezierig te hebben samengewerkt met GBC) voor het eerst hebben samengewerkt met ons. Her is een zeer goed bedrijf die ook dit feest begrijpen! Een aanrader!!

Frans Hegeman, Carnaval Coördinator

Meezingfestijn Nijeveen

Tijdens het Meezingfestijn in Nijeveen heeft ADD Safety & Securuity BV uitstekend werk verricht ik was zeer tevreden.

Overheidsbeveiliging

I know Henry as the man behind the security company that the government used on several occasions when we as government experts needed the private security sector. Thanks to his input his company delivered the highest possible security level and the safety of several dignitaries could be ensured. Henri is a partner who is reliable and dares to use specialisms. We still like to work with Henry when we have assignments in its segment but now both working in the private sector

Beveiliging Tweede Kamerverkiezingen

Ik heb met Henri mogen samenwerken tijdens de Tweede Kamerverkiezingen waarbij Henri verantwoordelijk was voor de beveiliging van de VVD tijdens de verkiezingsavond. Henri heeft in de voorbereiding naar dit evenement toe en op de avond zelf grote deskundigheid laten zien op het gebied van beveiliging / veiligheid. Henri is een specialist op zijn gebied waardoor de samenwerking uitstekend was. Met Henri is een goede samenwerking, en respect naar elkaar toe, met alle partners gegarandeerd

Partijbijeenkomsten VVD

In mijn tijd als hoofd communicatie op het partijbureau bij de VVD organiseerden we regelmatig bijeenkomsten en congressen, waarbij de beveiliging van hoog niveau moest zijn. Daarvoor werkten we samen met Henri Schalen. Henri is een prettige persoonlijkheid, bij wie je je snel op je gemak voelt. Hij is deskundig, denkt mee en heeft oog voor service en details. Bij Henri Schalen heb ik altijd het gevoel gehad dat de beveiliging in goede handen was

Jeff Wolters , Communicator

ADD Safety & Security,
actief door heel Nederland

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?

Wilt u een prijsindicatie voor één van onze beveiligingsdiensten?

Vraag dan direct een offerte aan!

OFFERTE AANVRAGEN