PERSOONSBEVEILIGING & PRIVE CHAUFFEUR?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

VRAAG EEN OFFERTE AAN
DIRECT CONTACT

✓ Professionals sinds 1992

✓ Één vaste contactpersoon

✓ Gediplomeerde professionals

✓ Zorgvuldige aanpak

PERSOONSBEVEILIGING & PRIVÉ CHAUFFEUR

Het kan wenselijk of zelfs noodzakelijk zijn dat personen of groepen beveiligingsmaatregelen moeten nemen vanwege een, tegen hen, actuele dreiging.

ADD Safety & Security heeft de juiste professionals welke jarenlange ervaring hebben in binnen- en buitenland inzake het beveiligen van politici tot CEO’s en van artiesten tot sporters en particulieren. Om tot de juiste beveiligingsmaatregelen te komen gaan onze casemanagers graag met u in gesprek voor een juiste inventarisatie van de wensen of noodzaak met betrekking tot te nemen maatregelen.

De rode draad in het beveiligingsadvies is:

  • Het inventariseren van de behoeften van de klant,
  • Analyseren en evalueren van mogelijke andere maatregelen alvorens fysieke beveiliging in te zetten. Dit is gebaseerd op Predictive Profiling,
  • Waarborgen van de innerlijke rust van de klant,
  • Minimale inbreuk op dagelijkse bezigheden van de klant,
  • Streven naar het zo goed mogelijk integreren van maatregelen in de organisatie.

Uw privacy is ons heilig. Voor, tijdens en na een opdracht!

Kies direct voor veiligheid en zekerheid!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

PERSOONSBEVEILIGING & PRIVÉ CHAUFFEUR

Gecertificeerde chauffeurs


Beveiliging van politici tot CEO’s en van artiesten tot sporters


Privacy is gewaarborgd


Wilt u méér weten over
de mogelijkheden voor u?

CONTACT

Sectoren

ADD Safety & Security zet zich in binnen een groot aantal sectoren. Iedere sector vergt zijn eigen specialiteiten, waar de professionals van ADD over beschikken. Bent u benieuwd of wij ook actief zijn binnen uw branche? Klik op de knop hiernaast voor meer informatie.

Sectoren

Voetbal Toernooi

Tijdens de Voetbal Hoogeveen Cup (1200 bezoekers) heeft ADD Security zowel de horeca als “het stadion” beveiligd. Professioneel & flexibel bedrijf!

Carnaval

Wij hebben de samenwerking tijdens carnaval als zeer plezierig ervaren met mensen van ADD-Security die dit evenement (na jaren lang plezierig te hebben samengewerkt met GBC) voor het eerst hebben samengewerkt met ons. Her is een zeer goed bedrijf die ook dit feest begrijpen! Een aanrader!!

Frans Hegeman, Carnaval Coördinator

Meezingfestijn Nijeveen

Tijdens het Meezingfestijn in Nijeveen heeft ADD Safety & Securuity BV uitstekend werk verricht ik was zeer tevreden.

Overheidsbeveiliging

I know Henry as the man behind the security company that the government used on several occasions when we as government experts needed the private security sector. Thanks to his input his company delivered the highest possible security level and the safety of several dignitaries could be ensured. Henri is a partner who is reliable and dares to use specialisms. We still like to work with Henry when we have assignments in its segment but now both working in the private sector

Beveiliging Tweede Kamerverkiezingen

Ik heb met Henri mogen samenwerken tijdens de Tweede Kamerverkiezingen waarbij Henri verantwoordelijk was voor de beveiliging van de VVD tijdens de verkiezingsavond. Henri heeft in de voorbereiding naar dit evenement toe en op de avond zelf grote deskundigheid laten zien op het gebied van beveiliging / veiligheid. Henri is een specialist op zijn gebied waardoor de samenwerking uitstekend was. Met Henri is een goede samenwerking, en respect naar elkaar toe, met alle partners gegarandeerd

Partijbijeenkomsten VVD

In mijn tijd als hoofd communicatie op het partijbureau bij de VVD organiseerden we regelmatig bijeenkomsten en congressen, waarbij de beveiliging van hoog niveau moest zijn. Daarvoor werkten we samen met Henri Schalen. Henri is een prettige persoonlijkheid, bij wie je je snel op je gemak voelt. Hij is deskundig, denkt mee en heeft oog voor service en details. Bij Henri Schalen heb ik altijd het gevoel gehad dat de beveiliging in goede handen was

Jeff Wolters , Communicator

ADD Safety & Security,
actief door heel Nederland

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?

Wilt u een prijsindicatie voor één van onze beveiligingsdiensten?

Vraag dan direct een offerte aan!

OFFERTE AANVRAGEN