Professionals sinds 1992

Één vaste contactpersoon

Gediplomeerde professionals

Zorgvuldige aanpak

Havenbeveiliging

Ook ‘Havenbeveiliging’ is een gespecialiseerde tak binnen ADD Safety & Security. De internationale ISPS code voor zeehavens is per 1 juli 2004 van kracht geworden. Om in de zeehavens te mogen werken moeten havenbeveiligers hieraan voldoen.

Onze havenbeveiligers zijn zonder uitzondering ISPS gecertificeerd en ervaren in hun vakgebied. Aanvullend zijn onze medewerkers in het bezit van een EHBO-diploma (of BHV certificaat met AED en reanimatie), hebben zij een geldig VCA-certificaat en volgen zij regelmatig trainingen op het gebied van communicatie en conflicthantering.

En, voor ons een voorwaarde voor het werken in een internationale omgeving, onze havenbeveiligers zijn meertalig; ze kunnen zich goed verstaanbaar maken in de Engelse en Duitse taal!

Afhankelijk van de soort opdracht en het te verwachten bezoekersprofiel worden de juiste professionals aan de opdrachtgever voorgesteld alvorens een opdracht te starten.

ADD Safety & Security hecht grote waarde aan: De juiste persoon op de juiste plaats. Wij zijn ervan overtuigd dat mede op deze wijze de kwaliteit wordt gewaarborgd en de opdrachtgever gemotiveerde enthousiaste security medewerkers heeft die graag dat EXTRA stapje willen doen.

Waarom ADD Safety & Security?

  • De juiste professionals aan de opdrachtgever voorgesteld
  • De juiste persoon op de juiste plaats
  • Medewerkers in het bezit van een EHBO-diploma VCA en AED
  • Getraind op het gebied van communicatie en conflicthantering
  • Meertalig in zowel woord als geschrift

Wil je meer weten?

Download gratis onze brochure!