VIP- & persoonsbeveiliging

25 jaar

professionele ervaring

Korte lijntjes

één vaste contactpersoon

Zorgvuldig

oog voor detail en kwaliteit

VIP- & Persoonsbeveiliging

In sommige situaties is specifieke beveiliging voor jou -als persoon- gewenst of zelfs noodzakelijk. Wij hebben als professionals jarenlange ervaring in zowel binnen- als buitenland. Wij zijn gespecialiseerd in het beveiligen van politici, CEO’s, artiesten, sporters en particulieren. Vaak gaat dit in combinatie met het uitvoeren van chauffeurstaken. Omdat persoonsbeveiliging de meest persoonlijke en impactvolle manier van beveiligen is gaan wij uitvoerig met je in gesprek. Wij inventariseren je wensen grondig en brengen risico’s en maatregelen zorgvuldig in kaart.

Op basis van Predictive Profiling analyseren we allereerst mogelijke andere maatregelen alvorens we fysieke beveiliging inzetten. In tegenstelling tot de reactieve beveiligingsmethodieken reageert een beveiliger bij Predictive Profiling niet alleen op incidenten, maar is hij of zij actief op zoek naar een kwaadwillende. Op deze manier kunnen in een vroeg stadium incidenten herkend worden en kan  hierop geanticipeerd worden.

Wanneer we overgegaan tot persoonsbeveiliging, dan zijn onze activiteiten gericht op het waarborgen van rust voor jou als opdrachtgever. Wij maken als beveiligers zo min mogelijk inbreuk op je dagelijkse bezigheden. We streven ernaar om zo goed mogelijk te integreren in jouw organisatie en realiseren ons terdege de impact die de beveiliging voor de betrokkene(n) heeft.

De basis van onze persoonsbeveiliging is het vertrouwen dat we in elkaar uitspreken. Jouw privacy en welzijn staan daarbij bovenaan. Voor tijdens en na de opdracht!

 

Waarom ADD Security?

  • Jarenlange ervaring in binnen- en buitenland
  • Specialist in het beveiligen van politici, CEO’s, artiesten, sporters en particulieren
  • Privacy en welzijn staan bovenaan
Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Hier kunnen wij jou ook mee helpen

Naast VIP- en persoonsbeveiliging verzorgen wij ook evenementen beveiliging, objectbeveiliging, recreatiebeveiliging, retailbeveiliging, honden beveiliging, bouwbeveiliging, beveiligingsadvies en veiligheidsplannen en technische beveiliging & camerabewaking. Heb je een specifiek verzoek op het gebied van beveiliging? Neem contact met ons op, we kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.

Whatsapp openen
1
Kunnen wij je ergens mee helpen?
Stuur ons een WhatsApp bericht
Welkom bij ADD Safety Group, wij staan je graag te woord. Kunnen wij jou ergens mee helpen? Stuur snel een berichtje via WhatsApp.