Technische beveiliging en camerabewaking

25 jaar

professionele ervaring

Korte lijntjes

één vaste contactpersoon

Zorgvuldig

oog voor detail en kwaliteit

Technische beveiliging en camerabewaking

Wij leveren niet alleen de kennis en de werkzaamheden, ook voor hardware kun je bij ons terecht. Van biometerie, brandbeveiliging, bodycams, camera’s en centrale meldkamer tot mobiele communicatie- registratie ondersteuning voor o.a. evenementen. Onze Commando Unit is hier een mooi voorbeeld van. Een praktisch ingerichte unit van waaruit wij de beveiliging kunnen aansturen en het geheel kunnen monitoren. 

Mobiele camerabeveiliging

Mobiele camera-units worden geplaatst met behulp van een minishovel; hierdoor kan de camera-unit op elke locatie en ieder terrein worden geplaatst. De units hebben een laag energieverbruik, leveren scherpe beelden en het gebruiksvriendelijke controlpanel geeft duidelijk inzicht in de activiteiten.

Wij hebben hierbij ons eigen camerabeheerplatform ontwikkeld. Onze ervaring is dat bestaande camera’s onvoldoende garantie bieden tegen het ongewenst meekijken en hacks van buitenaf. Het is een feit dat bestaande camerasystemen niet zijn toegespitst op de mobiele camerabewakingsmarkt en de daarbij behorende continu veranderende omstandigheden op bijvoorbeeld bouwlocaties. De technologie van cameratoezicht ontwikkelt zich razendsnel; wij gaan mee met die ontwikkelingen. Zo ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

  • Redundantie in bedrijfszekerheid
  • Waarborging van privacy
  • Optimale aanpassingsmogelijkheden voor elke locatie
  • Uitgebreide klantomgeving
  • Transparantie en logging gebeurtenissen

 

 

Waarom ADD Security?

  • Samenwerking met gespecialiseerde partners
  • Technische ondersteuning en onderhoud
  • Alles van hoogstaande kwaliteit
Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Hier kunnen wij jou ook mee helpen

Naast technische beveiliging & camerabewaking verzorgen wij ook evenementen beveiliging, objectbeveiliging, recreatiebeveiliging, retailbeveiliging, VIP- en persoonsbeveiliging, honden beveiliging, bouwbeveiliging en beveiligingsadvies en veiligheidsplannen. Heb je een specifiek verzoek op het gebied van beveiliging? Neem contact met ons op, we kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.

Whatsapp openen
1
Kunnen wij je ergens mee helpen?
Stuur ons een WhatsApp bericht
Welkom bij ADD Safety Group, wij staan je graag te woord. Kunnen wij jou ergens mee helpen? Stuur snel een berichtje via WhatsApp.