Retailbeveiliging

25 jaar

professionele ervaring

Korte lijntjes

één vaste contactpersoon

Zorgvuldig

oog voor detail en kwaliteit

Winkel- & retail beveiliging

Zoek je beveiligers die ervaring hebben met beveiligen van winkel- en andere retailpaden?  Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Je kunt op retaillocaties te maken krijgen met vervelende zaken van buitenaf zoals diefstal, agressie en bedreigingen. Maar ook problemen van binnenuit zoals fraude komen regelmatig voor.

Onze medewerkers zijn, naast hun uitstekende basisopleiding, speciaal getraind op het gebied van conflictbeheersing, communicatie en benadering van mensen.

Ook in situaties waarbij de inzet van bedrijfshulpverlening (BHV), reanimatie en/of blusmiddelen gevraagd wordt, staan onze mensen klaar om je te helpen. Voor zowel jou als winkelier/werkgever als voor het winkelend publiek voelt onze aanwezigheid een stuk prettiger!

 

Waarom ADD Security?

  • Uitstekende basisopleiding
  • Speciaal getraind op het gebied van conflictbeheersing en communicatie
  • Bedrijfshulpverlening, blusmiddelen en reanimatie
  • Veilig gevoel voor zowel de winkelier als het winkelend publiek
Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Hier kunnen wij jou ook mee helpen

Naast retailbeveiliging verzorgen wij ook evenementen beveiliging, objectbeveiliging, recreatiebeveiliging, VIP- & Persoonsbeveiliging, honden beveiliging, bouwbeveiliging, beveiligingsadvies en veiligheidsplannen en technische beveiliging & camerabewaking. Heb je een specifiek verzoek op het gebied van beveiliging? Neem contact met ons op, we kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.

Whatsapp openen
1
Kunnen wij je ergens mee helpen?
Stuur ons een WhatsApp bericht
Welkom bij ADD Safety Group, wij staan je graag te woord. Kunnen wij jou ergens mee helpen? Stuur snel een berichtje via WhatsApp.