Recreatiebeveiliging

25 jaar

professionele ervaring

Korte lijntjes

één vaste contactpersoon

Zorgvuldig

oog voor detail en kwaliteit

Recreatiebeveiliging

Op plekken waar veel verschillende mensen dicht bij elkaar zijn kunnen escalaties een reëel scenario vormen. Recreatie- en vakantieparken zijn dit soort plekken.

Zoek jij mensen die net even wat meer kunnen doen dan een reguliere beveiliger, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zorgen voor een veilige omgeving voor jouw gasten. Naast algemeen toezicht en handhaving houden wij ons ook bezig met het oplossen van kleine technische storingen en voeren wij brand- en sluitrondes uit.

Voor gasten die na sluitingstijd arriveren zijn wij ook het eerste aanspreekpunt. En EHBO-taken? Die kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Onze medewerkers zijn echte alleskunners!

 

Waarom ADD Security?

  • Gespecialiseerde beveiligers
  • Een juiste en passende professional voor iedere opdrachtgever
  • Altijd de juiste persoon op de juiste plaats
  • Oplossen van technische storingen en brand-sluitrondes
  • Ondersteuning bij BHV en EHBO taken

 

 

Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Hier kunnen wij jou ook mee helpen

Naast recreatiebeveiliging verzorgen wij ook evenementen beveiliging, objectbeveiliging, retailbeveiliging, VIP- & Persoonsbeveiliging, honden beveiliging, bouwbeveiliging, beveiligingsadvies en veiligheidsplannen en technische beveiliging & camerabewaking. Heb je een specifiek verzoek op het gebied van beveiliging? Neem contact met ons op, we kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.

Whatsapp openen
1
Kunnen wij je ergens mee helpen?
Stuur ons een WhatsApp bericht
Welkom bij ADD Safety Group, wij staan je graag te woord. Kunnen wij jou ergens mee helpen? Stuur snel een berichtje via WhatsApp.