Honden beveiliging

25 jaar

professionele ervaring

Korte lijntjes

één vaste contactpersoon

Zorgvuldig

oog voor detail en kwaliteit

Honden beveiliging

Onze hondenbrigade wordt voor uiteenlopende werkzaamheden ingezet. Ze houden toezicht bij evenementen, surveilleren bij hoog risico objecten, staan paraat bij spoedeisende situaties en voeren surveillancewerkzaamheden uit bij het spoor.

Uiteraard voldoen de begeleiders van de honden aan de basiseisen die wij stellen aan onze medewerkers. Wij weten als geen ander wat de mogelijkheden zijn binnen het werken met gecertificeerde diensthonden.

Onze speciale speurhondeneenheid is specifiek getraind voor o.a. het opsporen van narcotica, wapens, geld en explosieven.

 

Waarom ADD Security?

  • Beveiligers met gecertificeerde diensthonden
  • ADD Security beschikt ook over speurhonden

 

Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Hier kunnen wij jou ook mee helpen

Naast honden beveiliging verzorgen wij ook evenementen beveiliging, objectbeveiliging, recreatiebeveiliging, retailbeveiliging, VIP- en persoonsbeveiliging, bouwbeveiliging, beveiligingsadvies en veiligheidsplannen en technische beveiliging & camerabewaking. Heb je een specifiek verzoek op het gebied van beveiliging? Neem contact met ons op, we kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.

Whatsapp openen
1
Kunnen wij je ergens mee helpen?
Stuur ons een WhatsApp bericht
Welkom bij ADD Safety Group, wij staan je graag te woord. Kunnen wij jou ergens mee helpen? Stuur snel een berichtje via WhatsApp.