Evenementen beveiliging

25 jaar

professionele ervaring

Korte lijntjes

één vaste contactpersoon

Zorgvuldig

oog voor detail en kwaliteit

Evenementen beveiliging

Wanneer je een evenement organiseert wil je er zeker van zijn dat de veiligheid goed geregeld is. Door het inzetten van zowel zichtbare als onzichtbare beveiligingsmaatregelen, doen wij er alles aan om de veiligheid van het evenement te waarborgen! We gaan hierbij grondig te werk! We inventariseren niet alleen jouw wensen, maar brengen ook het risicoprofiel van het evenement en de te verwachten bezoekers in kaart.

Wij kunnen naast de fysieke beveiliging ook zorgen voor technische ondersteuningsmiddelen zoals een volledig selfsupporting commando unit met camera’s en meldkamer. Vanuit deze commando unit worden alle activiteiten centraal aangestuurd, gemonitord en opgenomen. Onze mensen ter plekke zorgen voor de rest.

Onze beveiligers zijn uitstekend opgeleid en getraind, zij worden regelmatig op hoog niveau ingezet. Zo beveiligen ze onder andere festivals, politieke bijeenkomsten, landelijke verkiezingen, VIP evenementen en congressen! Je kunt dus met recht zeggen dat onze beveiligers niet alleen veel maar ook relevante ervaring hebben!

Waarom ADD Security?

  • Gedegen voorbereiding en afstemming
  • Servicegericht en de-escalerend werken
  • Uitstekend opgeleide medewerkers met ruime ervaring

 

Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Hier kunnen wij jou ook mee helpen

Naast evenementen beveiliging verzorgen wij ook recreatiebeveiliging, objectbeveiliging, retailbeveiliging, VIP- & Persoonsbeveiliging, honden beveiliging, bouwbeveiliging, beveiligingsadvies en veiligheidsplannen en technische beveiliging & camerabewaking. Heb je een specifiek verzoek op het gebied van beveiliging? Neem contact met ons op, we kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.

Whatsapp openen
1
Kunnen wij je ergens mee helpen?
Stuur ons een WhatsApp bericht
Welkom bij ADD Safety Group, wij staan je graag te woord. Kunnen wij jou ergens mee helpen? Stuur snel een berichtje via WhatsApp.