Bouwbeveiliging

25 jaar

professionele ervaring

Korte lijntjes

één vaste contactpersoon

Zorgvuldig

oog voor detail en kwaliteit

Bouwbeveiliging

Op bouwplaatsen kunnen schade, vernieling en diefstal plaatsvinden. Het beveiligen van bouwplaatsen is één van onze specialismen. Wij zijn thuis in de wereld van toezicht en beveiliging en draaien onze hand niet om voor het administratief uitwerken van een rapportage. Onze medewerkers weten als geen ander hoe belangrijk de naleving van de wet- en regelgeving, zoals de Wet Keten Aansprakelijkheid (W.K.A.), voor opdrachtgevers is.

We vervullen een centrale rol in de communicatie bij calamiteiten en fungeren als eerste aanspreekpunt bij EHBO- en BHV- zaken. Naast de inzet van mensen bieden wij een compleet pakket maatregelen, zoals het leveren van toegangsregistratie- camerasystemen. Wij zijn erop gericht je het werk uit handen te nemen! Jij houdt je bezig met je business, wij regelen de veiligheid! Daar kun je op vertrouwen!

Het belang van integrale veiligheid in de bouwsector is groot en daarom nemen wij de verantwoordelijkheid voor het creëren van een veilige werkomgeving. Wij onderschrijven dan ook niet voor niets de Governance Code Veiligheid in de Bouw en leveren actief een bijdrage aan het uitwisselen van kennis en ervaring, dit vormt een belangrijk onderdeel van de code.

 

Waarom ADD Security?

  • Gedegen voorbereiding en afstemming
  • Een juiste en passende professional voor iedere opdrachtgever
  • In het bezit van BHV en VCA certificaten
  • Altijd de juiste persoon op de juiste plaats
  • Zowel zichtbare als onzichtbare beveiligingsmaatregelen
  • Volledig selfsupporting commando unit

 

Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Hier kunnen wij jou ook mee helpen

Naast bouwbeveiliging verzorgen wij ook evenementen beveiliging, objectbeveiliging, recreatiebeveiliging, retailbeveiliging, VIP- en persoonsbeveiliging, honden beveiliging, beveiligingsadvies en veiligheidsplannen en technische beveiliging & camerabewaking. Heb je een specifiek verzoek op het gebied van beveiliging? Neem contact met ons op, we kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.

Whatsapp openen
1
Kunnen wij je ergens mee helpen?
Stuur ons een WhatsApp bericht
Welkom bij ADD Safety Group, wij staan je graag te woord. Kunnen wij jou ergens mee helpen? Stuur snel een berichtje via WhatsApp.