Beveiligingsadvies en veiligheidsplannen

25 jaar

professionele ervaring

Korte lijntjes

één vaste contactpersoon

Zorgvuldig

oog voor detail en kwaliteit

 

Beveiligingsadvies en veiligheidsplannen

Weet jij welke risico’s jouw bedrijf loopt, en weet jij in hoeverre die risico’s de continuïteit van jouw bedrijf in gevaar brengen? En hoe zit dat met een evenement dat je organiseert?

Wij kunnen een risicoanalyse opstellen. Hierdoor worden risico’s zichtbaar en helder gemaakt. Wij brengen de impact van de risico’s duidelijk in kaart. Afhankelijk van de ernst van het risico stellen we een plan van aanpak op. Dat doen we niet alleen voor bedrijven, maar ook voor evenementen.

We kunnen de implementatie van de maatregelen organiseren en ze begeleiden Als jij het wilt -of als het noodzakelijk is- trainen wij jou en jouw medewerkers om op de juiste en meest verstandige wijze om te gaan met risico’s. Dit doen wij met behulp van op maat gemaakte Security Awareness trainingen.

 

Waarom ADD Security?

  • Beheersbaar maken van risico’s
  • Security Awareness trainingen
  • Gedegen risico analyse
Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Hier kunnen wij jou ook mee helpen

Naast beveiligingsadvies en veiligheidsplannen verzorgen wij ook evenementen beveiliging, objectbeveiliging, recreatiebeveiliging, retailbeveiliging, VIP- en persoonsbeveiliging, honden beveiliging, bouwbeveiliging en technische beveiliging & camerabewaking. Heb je een specifiek verzoek op het gebied van beveiliging? Neem contact met ons op, we kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.

Whatsapp openen
1
Kunnen wij je ergens mee helpen?
Stuur ons een WhatsApp bericht
Welkom bij ADD Safety Group, wij staan je graag te woord. Kunnen wij jou ergens mee helpen? Stuur snel een berichtje via WhatsApp.