Tijd voor vernieuwing!

jul 10, 2023

Tijd voor vernieuwing

‘Niet dat het oude niet goed was, maar het werd tijd om te vernieuwen’. Eigenaren Henri Schalen, Sjon Kleine en Wim Oldenhuizing zijn eensgezind. Hun onderneming ADD Safety & Security, inmiddels een speler van formaat, zet een stap voorwaarts.

ADD Safety Group

Wim Oldenhuizing knikt: ‘De grote paraplu is de ADD Safety Group. Hieronder hebben we nu drie takken van sport ondergebracht. ADD Security, voor de bekende beveiligingsdiensten zoals retail- of objectbeveiliging, zonneparkbeveiliging, evenementenbeveiliging en VIP- en persoonsbeveiliging. Bij ADD Safety draait het om Health, Safety en Environment gerelateerde diensten. Denk aan de inzet van Veiligheidskundigen, Gasmeetkundigen of de expertise van een Mangat- en Brandwacht. Met ADD Services kunnen we aan de vraag naar trainingen, opleidingen, EHBO-ers, hospitalitymedewerkers en garderobebeheer voldoen. Ook verhuren we via ADD Services gasmeetapparatuur en bijvoorbeeld portofoons. Op onze nieuwe website staat alle dienstverlening verder uitgelegd’.

Wim Oldenhuizing, Sjon Kleine en Henri Schalen

Wim Oldenhuizing, Sjon Kleine en Henri Schalen

Nieuwe huisstijl

Alles werd dus helder en gescheiden in een nieuwe structuur gegoten. Sjon lacht: ‘Ja, en dan denk je dat je er bent, maar dan moeten ook de uitingen aangepast worden. Samen met reclamebureau AaJee uit Hoogeveen hebben we de huisstijl opgefrist en een nieuwe website gemaakt waar onze drie pijlers hun plek hebben gekregen. Dat wat we voor ogen hadden qua structuur en overzicht is nu ook duidelijk weergegeven voor de buitenwereld’. Wim voegt toe dat ook het wagenpark een metamorfose heeft ondergaan. ‘Ook alle voertuigen waarmee onze mensen op pad zijn, zijn nu in de nieuwe huisstijl uitgevoerd. Super herkenbaar!’

Dat wat we voor ogen hadden is nu ook duidelijk voor de buitenwereld

Nieuwe locatie

‘We vergeten bijna een heel belangrijk iets: onze huisvesting! De groei die ADD heeft laten zien leidde er ook toe dat we letterlijk uit ons vorige kantoor groeiden. In ons nieuwe pand aan de A.G. Bellstraat 53c-10 kunnen we weer jaren vooruit! We gaan ervan uit het kantoor na de zomer van 2023 officieel te kunnen openen.’ De drie mannen zijn -terecht- trots op hun onderneming. Henri: ‘En op alle medewerkers die ADD tot een succes maken en iedere dag opnieuw bij onze opdrachtgevers staan voor veiligheid en service. Zij maken waar, waar ADD voor staat. Dat mag best eens gezegd worden’.

Misschien vind je dit ook interessant…

Whatsapp openen
1
Kunnen wij je ergens mee helpen?
Stuur ons een WhatsApp bericht
Welkom bij ADD Safety Group, wij staan je graag te woord. Kunnen wij jou ergens mee helpen? Stuur snel een berichtje via WhatsApp.